Forum traktujące o wszystkim co z Bionicle ma związek. :) Jeśli lubisz LEGO, dobre gry, czy dyskusję w miłej atmosferze, a nawet mitologię tutaj znajdziesz coś dla siebie. Życzymy przyjemnej wizyty na forum.
King of Fire
Hmm... nazwy HF Nazwy dużych i złych zestawów są cudne(no ładne oczywiście ) ale małych zestawów trochę mniej-Natali Bezz? To mi przypomina osobę ale do zestawu nie pasuję, co wy na ten temat myślicie?
Spoiler:
KING OF FIRE
Created By KopakaNuva
Lord Zubix
Są to imiona od ich konstruktorów (osobiście też mi się nie podoba), ale co poradzimy. Ważne, że średnie sety są zajefajne:D
King of Fire
Właśnie, oto chodzi nie mogli dać lepszej nazwy ale cóż poradimy. Nie podoba mi się jeszcze to ,że są to małe sety. Choć może...
Spoiler:
THEDARK
Created By KopakaNuva
Lord Zubix
Wiem, że to off-top ale ja chyba ich kupię, bo są bajeczni! Niestety tylko średnie...
Ja pier.. Jakbym widział dzieci w piaskownicy.. Wszędzie niepotrzebne kolory i spoilery, jeden pisze nie na temat a drugi pisze posta zaczynając od zdania "Mój post to offtop.".. Załóżcie osobny temat typu "Jaki set HF kupicie?", czy "Co sądzicie o serii?"? Ten jest o nazwach, co znaczą, czemu takie, jak wam się imiona podobają itp.. Tematu na razie nie zamykam, jak się nie uspokoi może być gorzej.
King of Fire
Hmmm... ja średnie napewno kupię
. One są świetne a te Alpha nie dość ,że brzydkie a nawet okropne nazwy:vomit:
Created By KopakaNuva
Zmieniłem nazwę.. Teraz możecie pisać tu które kupicie itp. A następnym razem, Ty Lhikan robisz z tym porządek, to Twój dział.
King of Fire
Cóż zmiany były potrzebne, choć można było drugie napisać ale to być-
, ja chyba kupię tego czerwonego i jak jest super to kupię wszystkich średnich
. A małe są wstrętne
Created By KopakaNuva
A ja ze względu na ograniczone możliwosci kupna, nie kupie żadnego, musze sobie załatwić kilka upatrzonych przeze mnie setów z dawnych lat (Matoro Inika, Jaller MAhri, Lewa Phantoka, Ackar no i Tahu stars ;P ) Ale jeżeli ich już wykupie, a będę miał mieć jakiegos HF to bym wziął Meltdowna
Kupiłbym Meltdowna i Xploda. Ale niestety oszczędzam na Xboxa.