Forum traktujące o wszystkim co z Bionicle ma związek. :) Jeśli lubisz LEGO, dobre gry, czy dyskusję w miłej atmosferze, a nawet mitologię tutaj znajdziesz coś dla siebie. Życzymy przyjemnej wizyty na forum.
King of Fire
Z czasem z różnych źródeł poznajemy druzgocącą prawdę. Bionicle dobiega końca. Tu piszcie co o tym myślicie i nowe informacje na ten temat.
Created By KopakaNuva
druzgocącą prawdę
Bo ja wiem, czy to tak źle.. Sety będą prawie takie same, a fabuła.. I tak nie mieli już tematów. Na razie wiadomo, że następcami Bionicle, są niejakie Hero Factory, a pierwsze sety wyjdą jeszcze w tym roku. Ale od tego mamy osobny dział.
King of Fire
Heh, racja. Fabuła opadła. Ciekawo jakie będą te Hero Factory z setów fajne ale mamy oczywiście inny dział. Cóż wystarczy rozpaczać to nam zostało
Aby były one godnymi następcami
Created By KopakaNuva
Lord Zubix
Każdy na to liczy. Chociaż są wątpliwości...
Spoiler:
Niedługo zrobię grę RPG
Ekhem.. Od tego mamy osobny dział, a to już jest offtop. Następnym razem uważaj na tematy. By Kopaka
King of Fire
W komiksie Koniec podróży 2 było napisane (never i coś jeszcze) a na stornie Bionicle jest też napisane ,że to koniec bo Teridax zginą, i pewnie temu nie mają pomysłu jak ją rozwinąć
Created By KopakaNuva
King of Fire
Hmmm... racja. Ale jak coś Terciu miał fajowe słownictwo(patrz Przewodnik Makuty po Wszechświecie) jago wpisy do pamiętnika są piękne i mądre, i to mi się w nim podobało, wszak był zły ale cóż. Szkoda ,żę to koniec
Created By KopakaNuva
King of Fire
Racja, toczy się dalej ale chciałbym cofnąć się o pare lat wstacz jak bionicle były w wielkiej formie
Created By KopakaNuva
Oby HF nie było beznadziejne i... z fabułą dla pięcio-latków.
EDIT:
Tak, Mata Nui i Teridax nie żyją, lecz fabuła jeszcze będzie się ciągnęła (krótko, ale będzie).
Następnym razem sprawdź czy nie ma już takiego tematu. By KopakaNuva.